Hirdetés

Szomorú hírt kaptak a Sárkányok háza rajongói

|

Egyvalamiben már biztosan más lesz a Trónok harca spin-off második évada.

Hirdetés

Aki azt hitte, hogy a Trónok harca felemás befejezése után már nem fog többet újra fellángolni a rajongás a franchise iránt, az tévedett: bár a Sárkányok háza nem lett hibátlan, nézettségben megverte a nagy fantasy riválist, A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűit, a Golden Globe-ról díjjal távozott és meggyőzte annyira az HBO döntéshozóit, hogy berendeljék a folytatást. 

A vállalat tartalomért felelős igazgatója, Casey Bloys pár hete mesélt a folyamatban lévő projektjeikről, a Sárkányok háza 2. évadával kapcsolatban pedig annyit mondott, hogy várhatóan valamikor 2024-ben láthatják majd a rajongók, a Daemon Targaryent játszó Matt Smith szerint viszont késésben vannak az írók, szóval ez még nincs kőbe vésve. 

Hirdetés

Most újabb helyzetjelentés érkezett a Sárkányok háza második szezonjával kapcsolatban, de nem éppen jó hír: a Deadline beszámolója alapján ugyanis míg az első évad tíz epizódot számlált, addig a második már csak nyolc részből fog állni. A honlapnak nyilatkozó, HBO-hoz közeli forrás szerint a két epizód kivágása a sztori miatt történt, mivel Ryan Condal showrunner a nagyobb képet tartja szem előtt, így az eredetileg a 2. évadba szánt cselekmény egy része, például egy nagyobb csata, most átkerült a 3. szezonba. Bár még nem kapott zöld utat a következő utáni felvonás, a jelentések szerint az HBO komolyan fontolgatja, hogy elkötelezi magát harmadszorra is a produkció mellett. 

Állítólag Condal és az alapanyag szerzője, George R.R. Martin heves megbeszéléseket tartanak a teljes történet elmeséléséhez szükséges évadok számáról, és bár úgy hírlik, hogy még nem jutottak dűlőre, hogy három vagy négy szezon legyen a befutó, de az utóbbi tűnik esélyesnek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)