Hirdetés

Szomorú oka van annak, hogy Matthew Perry a Jóbarátok szinte minden évadában máshogy nézett ki

|

A színész önéletrajzi könyvében írt ennek okairól.

Hirdetés

A Jóbarátok rajongói Chandlerre mindig vidám, mindig pörgő, szarkasztikus humorú karakterként emlékezhetnek, akinek állandó poénkodása mögött komoly lelki problémák is álltak, mint arra a széria is többször rámutatott. Szülei válása, apja nemváltása megviselte őt, a humort részben védelmi mechanizmusként használta.

Matthew Perry 10 éven át alakította őt, és többeknek feltűnhetett, hogy hol kövérebb, hol vékonyabb volt. A sorozat írói ezt nem szőtték bele a sztoriba, viszont a színész most elmesélte, mi állt ennek a hátterében.

Hirdetés

Azt korábban sem titkolta, hogy alkohol- és drogproblémákkal küzdött, de a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című könyvében megmagyarázta változását:

"Ha megnézed a súlyomat évadról évadra - amikor túlsúlyos vagyok, az az alkohol; amikor vékony, az a bogyók miatt van. Ha körszakállat viselek, azt nagyon sok bogyó okozza."

Volt nap, amikor 55 vikodint vett be, élete során összesen 15-ször járt rehabon, és 14, a függőségeihez köthető műtéten kellett átesnie. A stáb persze tudta, mi történik Perryvel, és igyekeztek őt támogatni küzdelmében. A sorozat azért nem tért ki erre, mert az írók egyszerűen nem akarták felhívni a figyelmet a problémákra. A színész elmondta, pusztán egyetlen évadot készített el úgy, hogy józan volt, három évre pedig egyáltalán nem emlékszik. Szeretne másoknak segíteni, hogy ne éljék át azt, amit ő.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)