Hirdetés

Napi büntetés - Vágási Feri is kiborult, amikor leállt a Facebook (videó)

|

Van egy magyar videós csapat, akiket megihletett a tegnapi Facebook-leállás, és elképzelték, mit mondanának a Szomszédok szereplői a szükség óráiban, amikor a közösségi háló visszatérésére kell várnunk.

Hirdetés

Furcsa dolog a Facebook leállása, mert bár egyáltalán nincs szó valódi tragédiáról a közösségi oldal működési zavaraikor, valljuk be, annyira megszoktuk már, hogy ott van, hogy az elvesztése valahogy mégis zavaró. Szerencsére vannak, akik átérzik a problémáinkat akkor is, ha csak most szálltak be az internetbe.

A NuHeadzTV, akik nemrég nagyot alkottak "A vers mindenkié" névre hallgató sorozatukkal, most a Szomszédok végén hallható életbölcsességekből készítettek egy kiváló összeállítást. "Nincs szerencsénk. Mehetne rendben minden, de valami mindig közbejön" - kezdi a Facebook-leállásra is tökéletesen illő Szomszédok-idézetek sorát Vágási Feri, akitől azt is megtudhatjuk, meddig bírná a közösségi háló nélkül.

Ti egyébként mivel ütöttétek kel a Facebook nélküli időt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)