Hirdetés

Szuperhős szerkójában láthatjuk a Ms. Marvel sorozat címszereplőjét

|

Kiszivárgott jó néhány kép a Disney+ platformra készülő sorozat forgatásáról, így végre jobban szemügyre vehetünk egy újabb jelmezt is.

Hirdetés

Újabb szereplőkkel és történetekkel bővült a Marvel filmes univerzuma, aminek részeként már két MCU-s sorozat, a WandaVision és a The Falcon and the Winter Soldier is elérhető a Disney+ kínálatában. Így mindenképp jó hír, hogy a jövőben még több szériára számíthatunk, amelyek közül az egyikből Ms. Marvel kalandjait ismerhetjük meg, és egy jó adag forgatási fotónak hála már meg is leshetjük a kosztümében feszítő címszereplőt.

Ugyebár az már korábban kiderült, hogy a sorozat főszereplőjét, vagyis Kamala Khant, ismertebb nevén Ms. Marvelt egy fiatal színésznő, Iman Vellani alakítja, de azt sokáig nem tudtuk, milyen is lesz a szuperhős szerelése az MCU-s alkotásban. A napokban azonban végre erre is fény derült, ugyanis a Just Jared rengeteg forgatási fotókkal lepett meg minket, amelyeknek köszönhetően alaposan szemügyre vehetjük a jelmezben pózoló Vellanit.

Hirdetés

Ahogy az látható, a tervezők elég szép munkát végeztek, így a jelmez nemcsak színeit tekintve, de kialakításában is nagyon hasonlít a karakter képregénybeli öltözékéhez. Vannak ugyan változások, de ezek miatt talán nem szerveznek felkelést a rajongók.

Egyébként érdemes lesz megbarátkozni a karakterrel, ugyanis a Disney nemcsak saját sorozatot szán neki, de még a Marvel kapitány 2-ben is találkozhatunk majd vele.

Nektek hogy tetszik Kamala szerelése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)