Hirdetés

Szürreális előzetest kapott David Cronenberg sztárokkal teli testhorrorja

|

A Crimes of the Future stábjában feltűnik Viggo Mortensen, Kristen Stewart és Léa Seydoux is.

Hirdetés

Bár színészként több filmben és sorozatban is láthattuk David Cronenberget az utóbbi időben, azonban a kanadai alkotó a 2014-es Maps to the Stars óta nem csücsült rendezői székben. Pedig korábban olyan ismert darabokat hozott össze, mint A légy, az eXistenZ - Az élet játék, az Erőszakos múlt és az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek. 2022 azonban fordulópontot jelent Cronenberg rajongóinak életében, ugyanis a Cannes-i filmfesztiválon bemutatkozik a mester legújabb projektje, a Crimes of the Future, amely témáját és szereplőgárdáját tekintve is ígéretesnek tűnik. 

Hirdetés

A történet alapján a nem túl távoli jövőben járunk, amikor az emberi test továbbfejlődött és alkalmazkodott a "saját magunk által teremtett valóságokhoz, problémákhoz". Hogy mindez miképpen változtatta meg az életet, azt olyan színészeken keresztül ismerhetjük meg, mint Viggo Mortensen, Kristen Stewart és Léa Seydoux. Mortensen és Cronenberg pedig már összeszokott párost alkotnak, hiszen az Erőszakos múltban, az Eastern Promisesben és a Veszélyes vágyban is együtt dolgoztak. A rendező ezzel a filmmel visszatér a testhorror gyökereihez, az alábbi megborzongató előzetes pedig bemutatja, hogy miért mondjuk ezt: 

A Crimes of the Future a májusi Cannes-i fesztiválkör után júniusban kerül világszerte a mozikba, remélhetőleg hozzánk is el fog jutni. Ti néznétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)