Hirdetés

Taika Waititi elmondta, hogyan képzeli el Star Wars filmjét

|

A Jojo Nyuszi és a Thor: Ragnarök rendezője új utakra terelné a franchise-t.

Hirdetés

Bár a legutóbbi Star Wars Celebration során a Disney hallgatott arról, hogy filmek terén miképpen tervezi a Star Wars franchise jövőjét, és kifejezetten a sorozatokra koncentrált, azonban nem szabad elfelejteni, hogy jelenleg több projekt is formálódik a háttérben.

Ott van a Patty Jenkins nevével fémjelzett Rogue Squadron, Kevin Feige is dolgozik valamin, Rian Johnson tervei sem tűntek még el a süllyesztőben, ahogy Taika Waititi ötlete sem, amelyre talán a következő Star Wars film épülhet. 

Hirdetés

Eddig szinte semmit sem tudtunk róla, hogy mit forgat Waititi a fejében, most viszont a rendező a Total Filmnek nyilatkozva reagált arra, amit Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke nyilatkozott nemrég, miszerint egy teljesen új saga létrehozására van szükség. Waititi a következőket tette hozzá: 

"Szerintem ahhoz, hogy a Star Wars-univerzum növekedhessen, bővülnie kell. Nem hiszem, hogy hasznomra válna egy olyan film a messzi-messzi galaxisban, ahol mindenki azt mondja: »Ó, remek, hát ez a Millennium Falcon tervrajza, ah, ez Chewbacca nagymamája«. Ez mind önmagában is megállja a helyét, és nagyszerű, de szeretnék valami újat kipróbálni, és új karaktereket létrehozni, csak bővíteni a világot, különben úgy érezném, hogy ez egy nagyon kis történet.".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Waititi számára persze nem új a Star Wars világa, hiszen ő adta A mandalóriban IG-11 hangját és ő rendezte a sorozat első évadának egyik epizódját is. A Star Wars univerzumot bővítő filmjére Kennedy szerint 2023-ban számíthatunk, így már nem kell sokat várni rá, hogy a rendező víziója kikristályosodjon előttünk, addig meg úgyis megkapjuk a Thor: Szerelem és mennydörgést tőle. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)