Hirdetés

Taika Waititi kamu Thor: Love and Thunder forgatókönyvvel trollkodta szét a rajongókat

|

A rendező a tréfálkozás mellett azért pár érdekes részletet is elárult a következő Thor moziról.

Hirdetés

Most akkor Vasember tényleg visszatér a Thor: Love and Thunderben? Nyugi, természetesen nem ez a helyzet, igazából csak arról van szó, hogy a mindig mókás kedvű Taika Waititi rommá trollkodta a Marvel filmek rajongóit, miközben az Instagramon nézte velük együtt a Thor: Ragnarököt. Egyre népszerűbbé válik ugyanis a karantén miatt a közösségi filmnézés, vagyis az a megoldás, hogy sztárok "velünk együtt" kezdenek el nézni egy mozit, aztán a közösségi médiában folyamatosan posztolnak erről. 

Hirdetés

Nagyjából olyan lesz a végeredmény (kis túlzással), mintha ők is mellénk kuckóztak volna a nappaliban, és kedélyesen csevegnének velünk filmezés közben - én mondjuk utálom, ha valakinek be nem áll a szája, mikor pörög egy mozi, de nyilván különbözünk. Tegnap Taika Waititi rendezett egy ehhez hasonló "filmezős partit" az Instagram oldalán, ahol saját filmjét, a Thor: Ragnarököt lehetett vele együtt élvezni. 

Élő Instagram adása elég gyorsan egy szürreális káoszba csapott át, ahol inkább a marháskodáson, és nem magán a Ragnarökön volt a hangsúly. Többek között "véletlenül" megvillantotta a Thor: Love and Thunder forgatókönyvét, amelyben olyan csodák szerepeltek, mint Tony Stark visszatérése (köszönhetően a "tudománynak"), valamint a feltámasztott Thanos ellen összeálló új szuperhőscsapat neve, vagyis az Avengererers. Persze arról se feledkezzünk el, hogy Vasember új páncélján a szkript szerint megjelenik az Föld összes nemzetének zászlaja.

Csodás elképzelések mind, de értelemszerűen ezeket egyik Marvel moziban sem fogjuk látni, a következő Thorban pedig főleg nem. Érdemes még kitérni Miek (tudjátok, az exoskeletont hordó rovarszerű lény) új ruhájára is, ami a bemutatott vázlatrajzok alapján világ egyik legszebb kiskosztümje. Nyilván ez is csak egy ordas nagy trollkodás volt. 

A rajongók által feltett valós kérdésekre Waititi egyébként nagyrészt kitérő válaszokat adott, nem árulta-e például azt sem, hogy visszatér-e Loki, vagy kit alakít majd Christian Bale. Beta Ray Bill esetleges felbukkanása kapcsán is mindössze annyit mondott, hogy remek lenne őt látni a filmben, de még nincs semmi eldöntve. Ez nem is csoda, mert jelenleg nagyjából a negyedik-ötödik forgatókönyvvázlatnál járnak, még nincsenek kőbe vésve a részletek.

A közösségi filmezéshez később csatlakozott Tessa Thompson (Valkűr) és Mark Ruffalo (Hulk/Bruce Banner) is, ennél a pontnál pedig már tényleg teljesen átcsúsztak a totális őrületbe, szinte tudomást sem vettek a filmről, amit elvileg éppen néztek, csak a marhuláson járt az eszük. Waititi közben többször hangsúlyozta, hogy a Thor: Love and Thunderben emeli a tétet, hatványozottan elborultabb lesz új filmje a Ragnarökhöz képest - szóval, ha nektek nem jött be annyira a bolondos Thor vonal, akkor a folytatás esetében sem számíthattok semmi jóra, ha viszont kedvelitek ezt az irányt, akkor örülhettek. 

Pár apróság azért kiderült a negyedik Thor moziról, lesznek benne például űrcápák. Ezek a fura kozmikus lények először az Uncanny X-Men képregényekben bukkantak fel, Chris Claremont és Dave Cockrum alkotta meg őket. Az űrcápák gyakran szolgálnak járműként az intergalaktikus utazások során, mivel (nevükből adódóan nem túl meglepő módon) a világűrben élnek, és képesek is itt szabadon mozogni. Elvileg arra is fény derült, hogy Thor megtartja-e a Végjátékban látott tekintélyt parancsoló méretekkel bíró pocakját: Waititi szerint már láttuk a karakter ezen korszakát, és túl vagyunk rajta - magyarul a mennydörgés istene ismét kipattintja magát a folytatásra. 

A Thor: Love and Thunder eredetileg 2021. november 5-én került volna az amerikai mozikba, de a Marvel filmes univerzum negyedik fázisának legtöbb filmjéhez hasonlóan ezt is elhalasztották: az új premierdátum immár 2022. február 28. Addig pedig még bőven van idő arra, hogy a bolondozás mellett Taika Waititi tényleges infókkal is szolgáljon róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)