Hirdetés

Taika Waititi következő projektje egy kalózos vígjátéksorozat, már meg is vannak a főszereplői

|

Az Our Flag Means Death Stede Bonnet, az "úriember kalóz" történet meséli majd el.

Hirdetés

Taika Waititi karrierje nagy lendületet kapott a Thor: Ragnarok után, aki így most több kisebb-nagyobb projekten is dolgozik. Ezek egyike az HBO Maxre készülő Out Flag Means Death című vígjáték, ami a hét tengerre visz majd bennünket.

A főszereplő nem más, mint Stede Bonnet, akit a legendák úriember kalózként emlegetnek, és aki egyébként felbukkant az Assassin's Creed IV legelején is. Ugyan a története nem volt happy end, de élete bőven adott elég szórakoztató alapanyagot egy teljes sorozathoz.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint Waititi megtalálta a stáb nagyját. Mostanra megvan, hogy kik a főbb szereplők, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a gyártás ténylegesen be fog indulni, legalábbis nem a közeljövőben. Waititinek rengeteg projektje fut éppen, így a legkorábban 2022-ben kezdheti pörgetni a kamerákat.

A szereplőgárda a következő lesz:

  • Stede Bonnet - Rhys Darby
  • Fang - David Fane
  • Franchie - Joel Fry
  • Ivan - Guz Khan
  • Black Pete - Matt Maher
  • Buttons - Ewen Bremner
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Stede Bonnet a felvilágosodás korában (1688 körül) született, és ugyan egy gazdagabb család sarja volt, sem a termőföldje, sem a vagyona nem tartott sokáig. Folyamatosan kölcsönökből próbált tengődni, és a családi élet sem vált kifejezetten az ínyére, így hát kalóznak állt.

Aki szeretné megismerni a teljes sztorit, annak ajánljuk az Internet Historian velős, dokumentarista jellegű kisfilmjét a történelem ezen jeles kalózáról.

Egy jó darabig kell még várnunk Waititi sorozatának premierjére, így addig bőven lesz időtök megnézni a fenti csodát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)