Hirdetés

Taika Waititi Star Wars filmje előbb foroghat, mint hittük volna

|

Ugyan a rendező nagyon finoman fogalmaz a projektje kapcsán, de bennfentes informátorok szerint a meló hónapokon belül beindulhat.

Hirdetés

Mindenki (beleértve Waititit is) szeret úgy beszélni a következő Star Wars filmről, mintha azt csak valamikor a távoli jövőben kezdenék majd el forgatni. A The Hollywood Reporter értesülései szerint viszont korántsem ez a helyzet.

Az oldal informátorai ugyanis tudni vélik, hogy a Disney és a Lucasfilm teljes gőzzel akarja meghajtani a Thor rendezőjének projektjét, így annak forgatásai jóval előbb kezdődhetnek, mint sokan hitték volna.

Hirdetés

Taika Waititi maga is úgy beszél a Star Wars filmjéről, mintha az csak egy távoli elképzelés lenne:

"Egy Star Wars ötletet próbálok megírni mostanában. Majd meglátom, hogy az hogyan alakul, ha beküldtem. Akkor fog eldőlni, hogy mikor kezdhetünk dolgozni rajta, már ha lesz belőle valami egyáltalán."

Ehhez képest a THR szerint a Lucasfilm már arra készül, hogy 2023 elején munkához lássanak. Nyilván a tervek sokat változhatnak, amikor egy ilyen kaliberű projektről van szó (és a Lucasfilmről), de ezek szerint a stúdiónak már jóval konkrétabb tervei vannak, mint ahogy azt Waititi előadja. Ezt erősíti meg Kathleen Kennedy Total Filmnek tett nyilatkozata, miszerint a következő Star Wars filmet 2023 végére tervezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Meglátjuk hogy mi lesz ebből, de a Thor: Szerelem és mennydörgés sikerei után egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a Disney padlóig nyomná a pedált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)