Hirdetés

Találkozz a Harry Potter sztárjaival a Budapest Comic Conon, és fotózkodj velük kedvezményes jeggyel!

|

Még nem késő jegyet váltanod a Budapest Comic Conra, és ha fotózkodnál és dedikáltatnál is, most egy különleges ajánlat vár téged!

Hirdetés

Szombattól számítva mindössze két hétnek kell eltelnie, hogy elérkezzen a nyár egyik legizgalmasabb hétvégéje: június 11-12-én minden geeknek ott a helye a Hungexpón, ahol a Budapest Comic Con és a PlayIT Show powered by Mastercard egyaránt várja őket (akinek előbbire van jegye, utóbbira ingyen beléphet!).

Bár a szombati elővételes jegyek és hétvégi bérletek már elfogytak a BCC-re, számos egyéb jegytípus még elérhető, és egyebek mellett a kedvezményekért is érdemes élni az online jegyvásárlás lehetőségével. A rendezvény teljes mértékben készpénzmentes lesz, mindenhol kártyával lehet majd fizetni - akinek ez kellemetlenséget okozna, feltétlenül vegye meg jegyeit előre!

Hirdetés

A normál jegyek és bérletek belépésre jogosítanak, azonban a dedikálás és a fotózás extra jegyhez kötött. Most elérhető a vasárnapra szóló Harry Potter Magic Pack, ami abszolút a HP-fanoknak szól - a 12.000 Ft-ért, csak elővételben vásárolható jegy Georgina Leonidas (Katie Bell) és Sean Biggerstaff (Oliver Wood) helyszíni dedikálását, valamint egy-egy velük készített közös képet is tartalmaz!

Természetesen továbbra is elérhetők egyéb dedikáló jegyek, Christopher Lambert, John Rhys-Davies, Jack Gleeson, Georgia Hirst  és Spencer Lee Wilding is várja majd, hogy találkozzon veletek.

A Budapest Comic Con tehát június 11-12. között vár majd mindenkit, mi is ott leszünk, ne hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)