Hirdetés

Tarantino szívesen csinálna egy Rambo remake-et, már színészt is talált hozzá

|

A rendező nem a klasszikus filmet, hanem a még korábban debütált könyvet venné alapul.

Hirdetés

Még 1972-ben debütált David Morell regénye, a First Blood, aminek főszereplője a mostanra már ikonikus karakterré vált John Rambo. 1982-ben aztán készült egy filmadaptáció a műből, amiben Sylvester Stallone kapta meg a főszerepet, és az alkotás annyira sikeres lett, hogy idővel méretes franchise kerekedett ki belőle.

Ennek legutóbbi része, a Rambo V - Utolsó vér 2019-ben jelent meg, ám akad valaki, aki a jelek szerint máris elölről kezdené a vietnámi háború veteránjának történetét. Ez a valaki pedig nem más, mint Quentin Tarantino, aki nemrég érdekes témát boncolgatott egy podcast során.

Hirdetés

Állítása szerint, ha jó filmet szeretne csinálni, amiről bizony tudja is, hogy tényleg jó lesz, akkor vászonra vinné David Morell regényét, a First Bloodot, szóval gyakorlatilag egy Rambo remake-et csinálna. A rendező külön kiemelte, hogy nem az 1982-es filmet gondolná újra, hanem az alapanyagként szolgáló könyvet.

Tarantino arról is beszélt, hogy kiket képzelne el a főbb szerepekben. Így például a Kurt Russellt tenné meg a seriffnek, a veterán Rambo szerepét pedig Adam Driverre osztaná. Valószínűleg sokan vannak azok, akik megnéznének egy Tarantino-féle Rambo-filmet, ám sajnos elég kicsi az esély arra, hogy a rendező elkészíti a remake-et, ugyanis a jelek szerint már csak egyetlen filmet fog dirigálni karrierje során, ami valószínűleg nem egy remake lesz.

Szerintetek jól adaptálná Tarantino Morell regényét?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)