Hirdetés

Tarol a Doctor Strange 2 a mozikban, jobban nyitott, mint a Batman

|

Ugyan a DC szuperhősfilmje sem kezdett rosszul, a Doctor Strange az őrület multiverzumában simán lenyomta.

Hirdetés

Az elmúlt két évben küszködtek a mozik és a filmstúdiók, de 2022-ben minden kiesést bepótolhatnak a már bemutatott és még bemutatásra váró filmekkel. Kíváncsian várjuk, hogy az MCU filmjeit beelőzi-e majd a decemberben érkező Avatar: The Way of Water, hogyan teljesít az új Jurassic World, és hogy egyáltalán melyik Marvel film markolja végül a legnagyobbat a Doctor Strange 2, a Thor: Szerelem és mennydörgés, valamint a Fekete párduc 2 közül.

Egyelőre csak azt tudjuk, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában jó esélyekkel indul: nyitó hétvégéjén 185 millió dollárt söpört be az Egyesült Államokban, amivel lenyomta a Batman eddigi 134 milliós rekordját.

Hirdetés

A nemzetközi piacon is szépen teljesít, mindent összevetve 450 millió dollárnál jár, úgy, hogy várhatóan sem Kínában (cenzúráztatni akarják), sem Oroszországbna nem vetítik, és ez két számottevő piac kiesését jelenti.

A Batman Egyesült Államokban mért jegybevételei 369 millió dollárnál álltak meg, a második helyen a tavalyi Pókember: Nincs hazaút áll 231 millióval. Mindkettőt beelőzheti Strange a következő hetekben, ahogy összesítettben is van esélye nyerni: ott a Batman 765 millióig jutott, a második pedig jelenleg a kínai Water Gate Bridge 626 millióval.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)