Hirdetés

Taron Egerton reagált a Wolverine pletykákra

|

A Kingsman és a Rocketman sztárja beszélt egy kicsit arról, hogy mostanában szóba került a neve a szuperhősfilmek kapcsán is.

Hirdetés

Kifejezetten mókás lenne, ha Taron Egerton a Marvel égisze alatt egy mutáns bőrébe bújva térne vissza legközelebb a mozivászonra, hiszen akkor a Kingsmen és a Rocketman után egy X-Men filmben is szerepelne. Vagy ezen csak én nevetek?

Hirdetés

Lényeg a lényeg, hogy a színészt szóba hozták egy Wolverine reboot kapcsán, amire most elég határozottan reagált.

Ez csak egy pletyka. És amennyire tudom, teljesen alaptalan. Nem hiszem, hogy elég hátborzongató lennék a szerephez. Úgy értem, ha a Marvelnél úgy gondolják, hogy igen, akkor persze, csináljuk. De szerintem valószínűleg vannak jobb jelöltek. Ettől függetlenül szívesen kapcsolódnék be a világba.

Kíváncsian várjuk, hogy végül mit lép a Marvel. Szerintetek jó döntés lenne Egerton a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)