Hirdetés

Taron Egerton reagált a pletykára, miszerint ő játszhatná az X-Men filmek új Rozsomákját

|

Mielőtt csatlakozhatna a Marvel univerzumához szeretné lezárni a Kingsman szériát.

Hirdetés

A Loganben Hugh Jackman utoljára bújt Rozsomák bőrébe és egy fantasztikus alakítással tett pontot kettejük kalandjának végére. Mivel a Disney felvásárolta a jogtulaj Foxot, így a mutánsok - velük együtt Logan - történetében is új fejezet nyílhat, azonban még kérdéses, hogy ki vehetné át a stafétát Jackmantől, akinek nevével az évek során összeforrt a karakter. A pletykák Taron Egertont hozták szóba, aki a chicagói ACE Comic Conon reagált is ezekre a szóbeszédekre.

Hirdetés

A Kingsman sztárja elmondta, hogy nagy rajongója a Marvel filmeknek és rengeteg barátja és ismerőse van, aki már részese az univerzumnak, és ő is szeretné megragadni az első adandó alkalmat, hogy egyike lehessen a világot lázban tartó zsáner szereplőinek, azonban azt is hozzátette, hogy nem érzi magát egy Rozsomák-típusú embernek:

"Szerintem ez még néhány évvel odébb van. Tudom, hogy Kevin Feige is azt mondta, hogy [a karakter megjelenése] odébb van. Talán addigra már én is keményebbnek tűnök majd, hogy eljátszhassam."

Elmondta, hogy imádja a karaktert, és fantasztikus lenne ha eljátszhatná, de előbb még szeretné lezárni a Kingsman-szériát. Még semmit nem mondhat erről, de egy forgatókönyvet már látott. Nagyon hálás Tökinek, mivel ez volt az a szerep, ami komolyan elindította a karrierjét, ezért szeretne méltó búcsút venni tőle, és trilógiaként lezárni a sorozatot. 

Ti kit látnátok szívesen Rozsomák szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)