Hirdetés

Te döntheted el, hogy TheVR Jani vagy egy profi, hivatásos vágó készít jobb előzetest

|

TheVR Jani kihívta Duszka Pétert és Simonffy Pétert, nem fogod tudni, hogy kinek a munkájára szavazol.

Hirdetés

The VR Janit biztosan nem kell bemutatni nektek, és valószínűleg Duszka Péter (ő nemrég az Átjáróház VFX-trükkjeiről mesélt nekünk egy videóban Madarász Istivel, a film rendezőjvel együtt) és Simonffy Péter neve is sokatok számára ismerősen csenghet. Most ők hárman versenyeznek egymással. 

A megmérettetés tulajdonképpen arra a kérdésre keresi a választ, hogy tényleg egyszerű dolog-e filmelőzeteseket vágni. Mindhárom "versenyzőnek" ugyanahhoz a filmhez kellet egy teljesen saját trailer összerakni, a nézők pedig egy szavazáson dönthetik el azt, hogy melyik verzió sikerült a legjobban. 

Hirdetés

A verseny pontos menetéről, a szabályokról és minden egyéb fontos infóról a TheVR Tech csatorna alábbi videója mesél nektek. Ebben a videóban található meg maga a három előzetes is, de nem fogjátok tudni, hogy melyik trailert ki vágta, csak A, B és C jelzéssel vannak ellátva.

Ha megnéztétek az előzeteseket, akkor ide kattintva tudtok szavazni a szerintetek legjobb trailerre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)