Hirdetés

Te el tudnád énekelni, hogyan indulnak a hollywoodi filmek?

|

Van itt Paramount, Pixar és DreamWorks is, és öt ember énekli el nekünk.

Hirdetés

Egy moziélmény velejárója, amikor a teremben csücsülve kialszanak a fények, majd feljön az aktuális filmet készítő stúdió logója zenehatások kíséretében, ráhangolva ezzel minket a következő 2-3 órára.

Ezek a kis szekvenciák nem csupán a rajongás és a nosztalgia tüzét táplálhatják, de bizonyos mértékig befolyásolhatják egy-egy vállalat megítélését is, gondoljunk csak az MGM oroszlánjának megváltoztatására vagy a 20th Century Fox felirat átalakulására. 

Nem csoda, ha kellemes érzéseket kelt az emberben az is, ha egy méltó feldolgozást hall, mondjuk a capella formában.

Hirdetés

A koreai énekes formáció, a MayTree is eljátszott a jól ismert intrókkal, ők egyébként ezzel a stílussal lettek világhírűek, énekeltek már Windows rendszerhangokat, vagy iPhone csengőhangokat is ugyanilyan felállásban.

Az ötfős társaság pusztán a szájukkal létrehozott effektekkel alkották újra a világhírű filmes logók dallamait. Az alábbi videóban megcsodálhatjátok, hogy mit hoztak ki magukból a Paramount, a Pixar, a DreamWorks, az MGM, a Sony Pictures és a THX kíséreteként: 

Ha esetleg kimaradt volna az első rész, azt is érdemes pótolni, mivel az előbbiből valószínűleg hiányolt stúdiók (mint a 20th Century Fox, a Disney, a Universal, a Columbia és a Warner Bros. Pictures) ebben kaptak helyet: 

Minden elismerésünk az övék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)