Hirdetés

Te fizetnél 400 millió forintnál is többet egy Star Wars kellékért?

|

A tervezett ár több mint kétszereséért kelt egy Star Wars kellék, ami Han Solo kezében vált ikonikussá.

Hirdetés

Egyeseknek felfoghatatlan, hogy látszólag értéktelen kellékek másoknak miért érnek meg vagyonokat, akik azonban rajongtak már igazán egy filmért, vagy bármilyen produkcióért, pontosan tudják, mekkora eszmei értéke lehet egy ilyen eszköznek.

Különösen igaz ez akkora, ha olyan univerzumról beszélünk, mint például a Star Wars, ami évtizedek óta láncolja magához az újabb és újabb történetekkel a rajongókat.

Hirdetés

A Comicbook beszámolójából tudjuk, hogy nemrégiben aukcióra bocsátották minden idők egyik legismertebb pisztolyát. Egészen pontosan Han Solo lőfegyveréről van szó, ami a DL-44 Heavy Blaster Pistol nevet viseli. Az árverést a Rock Island Auction Company szervezte, akik körülbelül 400 ezer dolláros végső ajánlatra számítottak a kellékért.

Ehhez képest alaposan megugrott a licit, hiszen a szerencsés új tulajdonos 1 057 500 dollárt, azaz körülbelül 428 és félmillió forintot fizetett a Harrison Ford által sokszor forgatott pisztolyért. A DL-44-es alapja egy Mauser C96, amit először működésképtelenné tettek, majd átszabták a kinézetét is a Star Wars kedvéért. Ti el tudjátok képzelni, hogy ennyi pénzért vegyetek meg egy relikviát?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)