Hirdetés

Te megnéznéd A Simpson család összes részét, ha kétmilliót fizetnének érte?

|

Főállású tévénézővé kell válnia annak, aki jól akar keresni manapság.

Hirdetés

A brit Platin Casino egy egészen rendhagyó álláshirdetéssel rukkolt elő. Szeretnének találni egy olyan embert, aki fogja, és szépen sorban megnézi az eddigi összes A Simpson család (The Simpsons) epizódot, plusz természetesen a 2007-es mozifilmet is. 

A Simpson család animációs sorozat 1989-ben indult el, több mint 30 éve fut már, jelenleg a 33. éved pörög a FOX tévécsatornán, a korább 32 szezon pedig a Disney+ streamingplatformon érhető el. 

A kaszinó által kínált "Simpsons Series Analyst" munkakör egy teljes állásnak tekinthető, mivel a megbízás nyolc hétre szól, és a nagyjából 284 órányi tévéadást így heti 35 és fél "munkaóra" alatt lehet végignézni. Mindezért cserébe azonban busás fizetés jár.

Hirdetés

Összesen 5000 fontot, vagyis kicsivel több mint 2 millió forintot kínálnak annak a bátor jelentkezőnek, aki folyékonyan beszél angolul, rendelkezik számítógéppel (streamelve kell nézni a sorozatrészeket valószínűleg) és elmúlt már 18 éves.

Ennyi pénzért persze nem elég csak nézni a sorozatot. Minden egyes epizód megtekintése után jegyzetet kell készíteni a történetről. Az egész projekt mögött az a kutatás húzódik, mely végére szeretne járni, tényleg képes-e A Simpson család megjósolni a jövőt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hosszú idő óta viccelődnek már az emberek ezzel, és a szériában valóban megtörténtek olyan dolgok, melyek később tényleg beigazolódtak - ilyen például Donald Trump megválasztása is, amit 2000-ben, a 11. szezonban láthattunk.

Nyolc hét, azaz két hónap. Így a havi fizetés nagyjából egymillió forintra jön ki. Ti néznétek ennyiért főállásban rajzfilmeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)