Hirdetés

Te mennyiért néznéd végig a teljes Halálos iramban sorozatot, ha fizetnének érte?

|

Egy szerencsés flótásnak hamarosan jelentős összeg üti a markát egy kis mozizásért.

Hirdetés

Valószínűleg mindannyiunknak elhagyta már a száját az a mondat, hogy ha fizetnének érte, se néznénk meg ezt vagy azt a filmet. De mi van akkor, ha tényleg elénk tenne valaki az asztalra egy csinos kis summát, amiért cserébe elvárná, hogy igenis nézzük végig, sőt mi több, figyeljünk oda? Alighanem meggondolnánk magunkat, hiszen ennél számos kellemetlenebb és fárasztóbb módja létezik a pénzkeresetnek.

A pénzügyi tanácsokra szakosodott FinanceBuzz valóra váltja az iménti gondolatkísérletet, ugyanis a jelentkezők közül kiválaszt majd egyvalakit, akinek végig kell néznie az összes Halálos iramban filmet, beleértve a legújabb, nálunk május 18-án elrajtoló Halálos iramban 10-et is.

Hirdetés

Sajnos csak az Egyesült Államokból lehet jelentkezni a feladatra, de ha netán valamelyikőtök ott él, május 19-ig adhat egy esélyt a dolognak. Május 26-án kisorsolják a nyertest, akinek ezt követően két hét áll a rendelkezésére, hogy átrágja magát a szűkebb és tágabb értelemben vett Toretto család történetén, miközben jegyzeteket készít a filmekben megsérült autók számáról és a sérülésük mértékéről. Mindezért cserébe 1000 dollár (kb. 338 ezer forint) üti a markát, de a filmeket nem kapja meg, neki kell megoldania, hogy a korábbi részeket streamelve, az újat pedig a moziban megnézze.

Bár a FinanceBuzz akciója első blikkre jó reklámnak tűnhet a Halálos iramban 10 számára, a kezdeményezés mögött egészen más szándék áll: a cég az így gyűjtött adatok alapján kívánja kikalkulálni, hogy a franchise-ban látható felelőtlen autóvezetői magatartás milyen hatással lenne a biztosítási díjakra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)