Hirdetés

Te tudod, hogy melyik Sylvester Stallone kedvenc Schwarzenegger-filmje?

|

A 76 éves színész a közelmúltban egy kérdezz-felelek során árulta el, hogy kollégája, Arnold Schwarzenegger mely munkáit kedveli a leginkább.

Hirdetés

A '80-as és '90-es években Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone Hollywood két legnagyobb sztárjának számítottak olyan, ma már kultikusnak számító filmeknek köszönhetően, mint a Conan, a barbár, a Kommandó, a Ragadozó, a Total Recall - Az emlékmás és a Terminátor 1-2 az osztrák tölgy részéről, valamint a Rocky, a Rambo, a Kobra, a Tango és Cash, A pusztító, a Cliffhanger - Függő játszma és a Dredd bíró az olasz csődörtől.

Legnagyobb sikereik ugyanazt az alapformulát követték, izmos testalkattal, elpusztíthatatlanul, fegyvereket és egysorosokat puffogtatva meneteltek előre - nem is csoda, hogy riválisok voltak, és viszályuk csúcsán Schwarzi rászedte Sly-t, hogy szerződjön le az Állj, vagy lő a mamám! című produkcióhoz, tudván, hogy az hatalmas bukta lesz. 

Hirdetés

A kakaskodás azonban nem tartott örökké, később összebarátkoztak és a The Expendables - A feláldozhatók franchise-ban, valamint a Szupercellában is láthatta őket együtt játszani a közönség. Ennél fogva nem meglepő, hogy Stallonénak vannak kedvenc Schwarzenegger-filmjei, kettő címét ezek közül egy közelmúltbeli, a PlanetSLY által szervezett kérdezz-felelek során árulta el: az egyik James Cameron 1991-es kultklasszikusa, a Terminátor 2. - Az ítélet napja, a másik pedig az 1994-ben megjelent True Lies - Két tűz között, amelyben Arnie Jamie Lee Curtisszel együtt akciózott. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Utóbbit Stallone - elmondása szerint - nem csak az akció miatt szereti, hanem azért is, mert bemutatta, hogy Schwarzenegger milyen sokoldalú tehetség: 

"A True Lies nagyon, nagyon jó volt, mert mindent egyesített benne. A szellemességet, a romantikus aspektust, a bájt és aztán a nagyszerű akciót egy nagyszerű rendezővel, szóval ez megteszi".

És nektek melyik a kedvenc Schwarzenegger-filmetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)