Hirdetés

Teenage Mutant Ninja Turtles - bemutatkozott a képregények ötödik teknőce

|

Izgalmas változáson esett át az egyik főbb szereplő.

Hirdetés

Hatalmas sikere lett a Teenage Mutant Ninja Turtles képregénysorozat 95. füzetének. Az IDW kiadó bejelentette, hogy újból nyomdába küldik az anyagot, ugyanis az összes számot sikerült eladni.

Hirdetés

Aki aktívan követi a sorozat történetét, de még nem olvasta a legutóbbi történetet, azok számára SPOILEREK következnek. A City at War sztori során szerint Jennika súlyosan megsérült egy támadás során. A teknőcök nem tudták kórházba szállítani, és a legvégső esetben vérátömlesztéssel Donatello vérével sikerült a lányt meggyógyítani. A korábban beadott különleges szérum és a teknőc vére viszont azzal a mellékhatással járt, hogy Jennika maga is teknőccé vált. A következő füzetben már teljes felszerelésben látható lesz a lány, és a koncepciós rajzokat már meg is osztotta Twitteren az IDW.

A történet folytatása, vagyis a Teenage Mutant Ninja Turtles képregénysorozat 96. száma július 31-én fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)