Hirdetés

Zöld lámpát kapott egy új Tini Nindzsa Teknőcök film

|

Úgy néz ki, hogy kedvenc bűnüldöző teknőceink visszatérnek a nagy vászonra.

Hirdetés

A Hollywood Reporter jelentése szerint a Paramount elkezdett dolgozni egy újabb Teenage Mutant Ninja Turtles filmen, aminek írói feladataiért ezúttal Andrew Dodge, a Szaftos szavak írója felel.

Hirdetés

A Paramount korábban már előjött 2 másik TMNT filmmel, de egyik sem a kritikusok kedvence. Ettől függetlenül a kasszáknál közepesen jól teljesített, így a stúdió nyilván nem adja fel a franchise kifacsarására vonatkozó terveit.

A produkciós csapat ugyanaz lesz, mint akik a Hang nélkült is összehozták: az egész projekt feje Michael Bay lesz, akit Andrew Form és Brad Fuller támogatnak majd. Egyelőre semmiféle további részletet nem árultak el nekünk, mindössze annyi bizonyos, hogy tényleg elkészülhet a harmadik teknőcös mozi. 

Kérdés persze, hogy ennek örülnünk kéne-e, vagy inkább bánkódjunk miatta. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)