Hirdetés

Telitalálat volt Steve Buscemi idei halloweeni jelmeze

|

Az 63 éves színész egy jól ismert mémet elevenített fel.

Hirdetés

A 2006 és 2013 között futott 30 Rock sorozat már önmagában is népszerű volt, az ötödik szezonja pedig kitermelt egy olyan mémet, amibe még manapság is gyakran belefuthatunk a netet böngészve.

Következzen is egy gyors magyarázó: a "How Do You Do, Fellow Kids?" mém Steve Buscemi sorozatbeli karakterétől származik, és olyan szituációkban illik használni, amikor valaki úgy tesz, mintha egy közösség tagja lenne, de valójában nagyon távol áll tőle az egész dolog.

Hirdetés

Halloween alkalmából Buscemi is beöltözött idén, és sokak nagy örömére pont a mémmé vált jelenetben látható karakterét keltette újra életre. Az pedig még jobbá teszi a sztorit, hogy a színész még édességet is osztogatott az utcán, így természetesen fotók is készültek a megelevenedett mémmel.

Ha nagy kijelentésekkel szeretnénk dobálózni, akár azt is mondhatnánk, hogy Buscemi megnyerte az idei halloweent.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)