Hirdetés

Teljes az életünk, megvannak az élőszereplős Pindúr pandúrok

|

Már csak az X-vegyszer hiányzik - meg hogy a piloton túl a sorozat is zöld utat kapjon.

Hirdetés

A The CW csatorna bejelentette élőszereplős Pindúr pandúrok sorozatának, pontosabban annak pilotjának főszereplőit: Chloe Bennett (A S.H.I.E.L.D. ügynökei) lesz Sziporka, Dove Cameron (Descendants) Puszedli, míg Yana Perrault (Jagged Little Pill) Csuporka.

A Cartoon Network animációs sorozatán alapuló projektben a szuperhős lányok immár kiábrándult huszonévesekként kényszerülnének ismét felvenni a harcot a bűnnel és a gonosz erőkkel (ugye ti is elkezdtétek dúdolni?).

Hirdetés

Sziporka például a világnak hátat fordított, traumáját elfojtott, szorongó nőként célozza be ismét a vezető szerepét, csak most a saját játékszabályai szerint.

Mindeközben Puszedli bájos külseje mögött is immáron egy keményebb hős lapul, igaz, hírneve visszaszerzése kicsit azért most is megbolondítja, de várjuk ki a végét.

Csuporka sem már régi önmaga: sokkal érzékenyebb, mint ahogy korábban megismerhettük, felnőtt életét pedig idáig annak szentelte, hogy levetkőzze pindúrpandúrságát és csendesebb életet éljen.

Balról jobbra: Yana Perrault (Csuporka), Chloe Bennett (Sziporka) és Dove Cameron (Puszedli)

Nos, ha a már megrendelt pilot epizód után mégsem kell a csatornának a sorozat, akkor teljesül a felnőtt Csuporka csendesebb élet iránti vágya is: a teljes évados megrendelés még várat magára, na nem mintha arra számítanánk, hogy a The CW menet közben lemond erről a gyöngyszemről. A pilotot Maggie Kiley (Riverdale) rendezi, míg a sorozat vezető írója és executive producere Diablo Cody (Juno), gyártója pedig a Greg Berlanti (az Arrowverse-sorozatok alkotójának) nevével fémjelzett Berlanti Productions.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)