Hirdetés

Teljes hosszában olvasható a WandaVision nyitányának forgatókönyve

|

A fekete-fehér képsorok után most a betűk repítenek vissza a sitcomok aranykorába.

Hirdetés

Még hónapokkal a WandaVision fináléja után is szívesen gondolunk vissza a Marvel Disney+-os sorozatára, ami nem utolsósorban az emlékezetes koncepciójának köszönhető: a széria a klasszikus tévés sitcomok különböző korszakainak stílusában mesélte el nekünk a Skarlát Boszorkány és Vízió tragikus történetének folytatását.

Most pedig, ha úgy tartja kedvünk, akár az 50-es évek komédiáját megelevenítő első epizód forgatókönyvét is elolvashatjuk, a Deadline ugyanis az Emmy-gála felvezetéseként rendszeresen megosztja a kiemelkedő forgatókönyv kategóriában jelölt produkciók szkriptjeit, s ezúttal a WandaVision került sorra.

Hirdetés

A Jac Schaeffer által jegyzett forgatókönyv 42 oldalon részletezi a "Filmed Before a Live Studio Audience" (Élő stúdióközönség előtt forgatva) című pilot cselekményét, párbeszédeit, valamint a szereplők mozdulatait és a felvételek beállításait.

A január 15-én bemutatott,  teljesen fekete-fehér nyitány leginkább az 1961 és 1966 között futott The Dick Van Dyke Show-ból merített, olyannyira, hogy a készítők még a címszereplő színészlegendával is konzultáltak az élethűség kedvéért, a stáb pedig az 50-es évek ruháit öltötte magára a forgatása során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)