Hirdetés

Teljes menetfelszerelésben feszít egymás mellett a két Thor

|

Minden eddiginél részletesen fotó mutatja meg Jane Foster és Thor Odinson páncélját.

Hirdetés

Hosszú ideje tudjuk már, az első előzetes pedig konkrétan meg is mutatta, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgésben Natalie Portman nem csak Jane Foster szerepében tér vissza, hanem a képregényekhez hasonlóan a mozivásznon is belőle válik Mighty Thor, azaz a női Thor. 

Az Empire Magazine-nak köszönhetően most egymás mellett láthatjuk a két Thor, vagyis Natalie Portman és Chris Hemsworth karaktereit.

Hirdetés

Az alábbi exkluzív fotót tették ugyanis közzé nemrég. A fényképen aprólékosan megcsodálható a két szuperhős új páncélzatának minden kis részlete. 

A Jane Foster-féle női Thor képregényes eredetéről anno ebben a videóban meséltünk nektek:

A Thor: Szerelem és mennydörgés 2022. július 7-én érkezik majd meg a magyar mozikba, nagyjából két hónapot kell tehát még várni rá. Addig még biztosan kapni fogunk egy második előzetest is, elég valószínű, hogy a Christian Bale által alakított Gorr leleplezését erre tartogatja a stúdió. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)