Hirdetés

Teljesen bizarr a WandaVision új előzetese

|

Most egy kicsit még kevésbé értjük, miről fog szólni a WandaVision sorozat, de azért izgatottan várjuk.

Hirdetés

Valamikor decemberben fogja elindítani a Skarlát boszorkány és Vízió kalandjairól szóló sorozatát a Disney+, és némileg váratlanul az éjszaka lezajlott Emmy díjátadón mutatkozott be az új trailer, ami nem segít megérteni, pontosan miről fog szólni a széria. Továbbra is a korábban látott, klasszikus sit-comokat idéző hangulatot kapjuk, de az idillt megtörik olyan pillanatok, melyekben úgy tűnik, mintha a két főszereplő egy-egy álomban lenne.

Hirdetés

Alapvetően egyébként azon túl, hogy rájönnek, valami nem stimmel, megismerhetjük majd Wanda történetét, azt, hogy miért hívják Skarlát boszorkánynak, és ezáltal hogyan veszíti el régi önmagát, miért nem marad egyszerűen Wanda.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)