Hirdetés

Teljesen elborult és végtelenül brutális a The Boys harmadik évadának első előzetese

|

Megkapta első új előzetesét a nyáron folytatódó The Boys széria.

Hirdetés

A The Boys alkotói eddig sem finomkodtak, ledöntötték a klasszikus szuperhősös tabukat, pont ahogy azt anno Garth Ennis és Darrick Robertson eredeti képregénye is tette. Ebben a világban az emberfeletti képességekkel bíró férfiak és nők nem épp földre szállt angyalok, sőt akadnak közöttük igazi szemétládák is. 

Az Amazon Prime Videón futó sorozat idén júniusban megkapja harmadik évadát, melynek kapcsán már korábban kiderült, hogy a Supernatural sztárja, Jensen Ackles alakítja majd Soldier Boyt, a The Walking Deadből ismert Laurie Holden pedig Crimson Countesst. Mindkettőjüket láthatjuk a friss teaser trailerben.

Hirdetés

Masszívan korhatáros előzetesről van szó, ömlik benne a vér és repkednek a belek, de valószínűleg az efféle körítést nem kell bemutatni azoknak, akik látták az első két évadot - akik nem tették, azok bátran pótolják, tényleg nem mindennapi sorozatról van szó. Nagyon úgy fest, hogy mindenki Billy Butcherje is különleges képességekkel fog bírni a harmadik felvonásban.

Elég egyértelmű a párhuzam, Soldier Boy világosan egy Amerika Kapitány paródia, Crimson Countess pedig a Skarlát Boszorkány karakterét csavarja ki. Ők egyébként a Payback nevű szuperhőscsapat tagjai - igen, ez pedig az Avengersre tett utalás. 

A The Boys harmadik évada 2022. június 3-án fog debütálni a Prime Videón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)