Hirdetés

Teljesen online zajlik majd az Emmy 2020 díjátadó

|

Az Emmy jelöltek és a műsorvezető a saját otthonukból jelentkeznek be, noha azt még nem tudjuk pontosan, hogy élőben vagy felvételről megy majd a show.

Hirdetés

Pár napja bejelentették, hogy kik esélyesek idén arra, hogy az Emmy gáláról egy szobrocskával térjenek haza. A szervezők most arról is beszéltek, hogy a koronavírusra való tekintettel, sok egyéb rendezvényhez hasonlóan ezt is virtuálisan tartják meg, így a legtöbb színésznek el sem kell hagynia az otthonát, hogy átvegye a díjat. A producerek még nem minden részletet látnak világosan, de az biztos, hogy most azon vannak, hogy a leggördülékenyebb online eseményt tudják lebonyolítani.

Hirdetés

A színészek és az est házigazdája, Jimmy Kimmel, az otthonukból jelentkezhetnek majd be, ahol egy teljes stáb segíti majd a munkájukat. Mindez a jelölteknek és néhány amerikai lapnak kiküldött levélben olvasható:

"Összeállítunk egy profi technikusokból, írókból és producerekből álló csapatot, akik szoros együttműködésben dolgoznak majd Jimmy Kimmellel, valamint önökkel és stábjaikkal. Ezzel biztosítjuk, hogy együtt filmezhessünk önökkel (és szeretteikkel vagy bárkivel akivel részt szeretnének venni) az otthonukban, vagy bármely más helyszínen, melyet önök kiválasztanak."

Arról egyelőre még nem született döntés, hogy a bejelentkezések élőben történnek-e, vagy előre rögzített felvételeket játszanak le. Ha a szervezők nem értesítik előre a győzteseket, akkor utóbbi esetben minden jelölt kénytelen felvenni egy köszönőbeszédet, a szervezők pedig a döntésnek megfelelőt játsszák le. 

A 72. Emmy díjátadóra szeptember 21-én kerül sor, hazai idő szerint hajnali két órakor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)