Hirdetés

Teljesen restaurálták Michael Keaton Batwingjét

|

Tim Burton 1989-es klasszikusának kultikus járműve újjászületett.

Hirdetés

Michael Keaton hamarosan visszatér az önálló The Flash filmben Ezra Miller oldalán, és újfent legendás szerepében, Batmanként láthatjuk majd. A színészt először az 1989-es, Tim Burton által rendezett filmben láthattuk hősködni, amely nem csupán egy körülrajongott verdát (Batmobil) adott a világnak, hanem egy harci repülőt is a Batwing képében.

Persze a filmben használt modellen is nyomott hagyott az idő vasfoga, így szükség volt a helyreállítására, a végeredményt pedig bárki megszerezhette. 

Hirdetés

A 6 láb széles Batwing modell teljes restauráláson esett át, amit a Mythbusters egyik alapítója, Adam Savage is lecsekkolt a Prop Store-ba ellátogatva. A látogatás persze nem volt véletlen, ugyanis a raktár aukciót szervezett augusztusban a Mythbusters-hez kapcsolódó kellékekből jótékonysági célokra. Nézzétek meg, hogyan néz ki a "vadonatúj" Batwing: 

Egyébként a Prop Store honlapján akad még pár Denevéremberhez kapcsolódó filmes kellék, többek között a '89-es Batmanből, a Batman visszatérből, a Batman és Robinból, A sötét lovagból és a Batman Superman ellenből is találhattok cuccokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)