Hirdetés

Teljesen új The Walking Dead-képregényből derül ki, mi történt Negannel

|

Ráadásul már nem is kell sokat várni arra, hogy megtudjuk, milyen kalandokban volt része a közkedvelt karakternek.

Hirdetés

Tavaly nyáron, a 193-as számmal befejeződött a The Walking Dead képregény, amivel a sztori írója, Robert Kirkman bizony alaposan meglepte a rajongókat. Habár sorozatok formájában még mindig élvezhetjük a posztapokaliptikus kalandot, nemsokára ismét egy friss füzettel térhetünk vissza a zombikkal teli világba.

Hirdetés

Július elsején debütál ugyanis a Negan Lives, ami egy 36 oldalas, a jól megszokott fekete-fehér formában tálalt képregény lesz, és elméletileg megtudhatjuk belőle, hogy pontosan mi minden történt Negannel a 174-es szám eseményeit követően. Akadnak még olyan részletek a karakterrel kapcsolatban, amikre eddig nem igazán derült fény, szóval remélhetőleg ez az egyszeri spin-off tényleg választ ad majd a rajongók kérdéseire.

Ráadásul a készítők a képregényboltok tulajdonosaira is gondolnak ezekben a nehéz időkben, ugyanis a Negan Lives kizárólag üzletekben lesz kapható, és a bevételek 100%-a a képregényboltoknál marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)