Hirdetés

The Walking Dead - Negan tovább keménykedik az új trailerben

|

Hamarosan indul a The Walking Dead hetedik évada, amiben hőseink egy új ellenféllel néznek majd szembe. Aki most is folyamatosan dumál.

Hirdetés

A The Walking Dead sorozatban is fel fog tűnni a képregényből már jól ismert rosszarc, Negan, aki magával hozza Lucille nevű baseball ütőjét is. Az új karaket lesz a konfliktusok középpontja és csak reménykedhetünk, hogy nem kínálja meg a kedvenceinket Lucille törődésével.

A hetedik évad pont ott fog folytatódni, ahol az előző véget ért, vagyis valamelyik kedvencünk vére folyik le Negan ütőjén. Hogy kié, azt majd az évadnyitó után fogjuk megtudni, addig is ismerkedjetek meg kicsit jobban az új arccal a fenti trailerben.

Negant egyébként Jeffrey Dean Morgan alakítja, aki egy interjúban azt nyilatkozta, hogy szeretne egy kis színt vinni a karakterbe, és igyekszik majd minden jelenetet egy hullámvasútként előadni. Már alig várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)