Hirdetés

Ütős trailert kapott Christopher Nolan új filmje, a Tenet

|

Az Eredet, a Memento, a Dunkirk és a Sötét lovag-trilógia rendezője ismét valami olyan nagyszabású történettel készült, amely már az előzetesével is letaglózott minket.

Hirdetés

Ha valaki, hát Christopher Nolan a titkolózás nagymestere, hiszen a Warner Bros. berkein belül formálódó legújabb filmjéről, a Tenetről szinte semmit sem tudtunk azon kívül, hogy kik szerepelnek benne és mikor számíthatunk a premierre. Persze Nolan már azon a szinten van, hogy kis túlzással élve trailer sem kell ahhoz, hogy beüljünk egy rendezésére, hiszen azok a franchise-okkal sújtott Hollywoodban eseményszámba mennek, igazi ünnepnapok a filmrajongóknak. 

Hirdetés

A Tenet pedig olyan lesz, amit a legelső kedvcsináló alapján garantáltan szeretnénk megtapasztalni a mozi sötétjében. Mivel Nolan és a Warner Bros. a rejtélyre húzta fel a film marketingjét, ezért mi sem szeretnénk lelőni, hogy miről fog szólni a történet, nézzétek meg az alábbi trailert, és csodálkozzatok rá magatok, hogy a valóban látnoki erejű rendező mivel készül legközelebb:

A Tenet 2020. július 17-én kerül a tengerentúli mozikba és valószínűleg akörül mi is megkapjuk majd. A főszerepben John David Washington (Csuklyások: BlacKkKlansman, Nagypályások) látható, rajta kívül pedig olyan illusztris szereplőgárda kapott helyet az ambíciózus filmben, mint Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh és Clémence Poésy. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)