Hirdetés

Tényleg döglött patkányt adott Jared Leto Margot Robbie-nak Az öngyilkos osztag forgatásán?

|

Öt éve nem kaptunk választ erre az igen fontos kérdésre, de most maga Leto reagált.

Hirdetés

Ha egy macskától kapjuk, elismerésnek vesszük a döglött patkányt, de ha egy kollégánk lepne meg vele minket, erősen ráncolnánk a szemöldökünket. 2016-ban felröppent a pletyka, hogy Az öngyilkos osztag forgatásán (amiben Jared Leto Jokert, Margot Robbie pedig Harley Quinnt alakította) a színész pont egy halott rágcsálót ajándékozott a színésznőnek. 

A Kötelet játszó Adam Beach annak idején egy interjúban elmondta, annyira szerepbe került Leto, hogy mindenféle random dolgokkal lepte meg kollégáit - kiemelve, hogy egy élő patkányt adott Robbie-nak egy szerelmes levél kíséretében. Ezt forgatta ki aztán az internet népe.

Hirdetés

2016-ban Robbie Jimmy Fallon műsorában is mesélt az esetről, és ott is megerősítette, hogy az állatka élő volt, és bár először viszolygott tőle, végül megtartotta háziállatként - amíg a főbérlője ezt meg nem tudta. 

A héten a színész a GQ-nak nyilatkozott, és elmondta, hogy természetesen sosem adott halott állatot kolléganőjének, csak... vegán fahéjas sütit. Azt azért nehéz halott patkánnyal összekeverni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)