Hirdetés

Tényleg elkészül a Beverly Hills-i zsaru 4, ráadásul nem is akárkikkel

|

1994 óta várjuk, hogy folytatódjon a Beverly Hills-i zsaru, most végre hivatalosan is készül a negyedik epizód.

Hirdetés

Eddie Murphy valószínűleg nosztalgikus hangulatában van, hiszen miután tavaly feltámasztotta az 1988-as Amerikába jöttemet, most egy másik klasszikuson dolgozik. 1984-ben hatalmas sikert aratott a Beverly Hills-i zsaru, amit később két folytatás követett 1987-ben és 1994-ben. Most pedig végre-valahára sínre is került a legújabb fejezet, vagyis a Beverly Hills-i zsaru 4.

Axel Foley kalandja már jóideje formálódik, 2019-ben például már írtunk róla, hogy a Netflix készítheti az új felvonást, idén pedig már rendezőt is találtak a projekthez.

Hirdetés

Most végre tényleg beindultak a Beverly Hills-i zsaru 4 munkálatai, hiszen a Deadline jelentése szerint például megvan a cím, ami egyszerűen Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley lesz. Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy a Zola: Egy eszelős hétvége sztárja, Taylour Paige és a legutóbb a Super Pumped: The Battle for Uberben feltűnt Joseph Gordon-Levitt is a stáb tagjai.

Az elmúlt évtizedekben több folytatás is szóba került, 2008-ban például Brett Ratner dolgozott egy filmen, 2013-ban pedig a CBS szerette volna kicsavarni a történetet úgy, hogy Axel helyett a fiát teszik a középpontba. Ezek végül nem készültek el, a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley azonban most már szinte biztosan megjelenik majd, bár premierdátumot egyelőre nem kapott a film.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)