Hirdetés

Tényleg James Gunn hozza el Lobót a DC filmes univerzumba?

|

Gunn érkezésével és pár nyilatkozattal azonnal belobbantak a pletykák.

Hirdetés

Jason Momoa nemrég egy interjúban elárulta, hogy valódi DC-s álomprojektje igazából nem is az az Aquaman, akinek szerepében már többször felbukkant - és jövőre érkezik legújabb a karakter legújabb mozifilmje, az Aquaman és az Elveszett királyság, hanem az 1983-ban bemutatkozott Lobo. A karaktert Roger Slifer és Keith Giffen alkotta, az Omega Men harmadik számában bukkant fel, és azóta visszatérő szereplője a DC Comics kiadványainak. Egy szabadszájú, brutálisan kegyetlen antihősről van szó, kinek mozifilmes szerepeltetését hosszú ideje követelik a rajongók.

Most pedig nem sokkal Momoa ominózus interjúja után a DC filmes részlegének új társvezetője, James Gunn robbantotta fel az internetet egy poszttal. Gunn ugyanis épp egy Lobo képet osztott meg saját Mastodon-profilján.

Hirdetés

Konkrét kérdéssel, illetve kéréssel fordult tehát a CBR Momoához: pislogjon kettőt, ha Aquaman után egy másik DC-karaktert, Lobót is el fogja játszani. Minderre a színész így felelt:

"No, nyilván muszáj pislognom, szóval nem fogom ezt megúszni pislogás nélkül, de igazából csodálatos lenne, ha ez tényleg megtörténne. Nagyon örülök, hogy [James] Gunn és [Peter] Safran kerültek nyeregbe, akikért odavagyok. Jó kezekben vagyok, a képregényrajongók pedig szerte a világon nagyon izgatottak lehetnek."

Továbbra sem lettünk tehát okosabbak annak kapcsán, hogy véletlen egybeesésről van-e szó, vagy esetleg tényleg jön egy Lobo mozi - aminek netán Momoa a főszereplője. Ez egyébként egyáltalán nem lenne lehetetlen, simán készíthetnének egy olyan filmet, ami a Todd Phillips-féle Jokerhez vagy Matt Reeves Batman-filmjéhez hasonlóan más univerzumban játszódik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)