Hirdetés

Tényleg jobb diáknak lenni a Roxfortban, mint a valóságban?

|

Harry Potter rajongói és a Hogwarts Legacy játékosai számra is izgalmas témákat jár körül a 9 és 3/4 videó podcast legújabb adása.

Hirdetés

Mindegy, hogy ki mit gondol J. K. Rowling egyes nagy port kavart megnyilvánulásairól, azt az eredményt senki sem vitathatja el tőle, hogy a varázsvilág képében létrehozott egy olyan univerzumot, amely egy teljes generációnak jelent életre szóló élményt. Van, aki már felnőtt fejjel belehabarodott Harry Potter és barátai kalandjaiba, a legtöbb rajongó azonban gyaníthatóan a regények és a belőlük készült filmek gyermekszereplőivel együtt nőtt fel.

Mivel az írónő - főleg a korábbi részekben - behatóan foglalkozott a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között zajló mindennapokkal, beleértve az oktatás többnyire megmosolyogtató, máskor meghökkentő, de olykor egyenesen ijesztő formáit is, bizonyára sokan elképzelték, milyen is lenne, ha matek és irodalom helyett például a gonosz varázslatok kivégzése, valamint a bűbájtan szerepelne az órarendjükben.

Hirdetés

Ezt a témát járja körül az első magyar Harry Potter videó podcast, 9 és 3/4 legfrissebb adása Urbán Anikó, Bátorfi Botond, valamint Hajdú Gábor, azaz a mi Csirkénk részvételével. És ha már egyszer a meginvitálták a műsorba, akkor értelemszerűen a beszélgetésnek is hosszan érintenie kellett az Avalanche szenzációsan sikerült akció-szerepjátékát, a Hogwarts Legacyt, amely számtalan rajongó álmát valóra váltva lehetővé tette, hogy szabadon bebarangoljuk Roxfortot.

Miután megnéztétek/végighallgattátok a beszélgetést, írjátok meg kommentben, hogy mit jelent nektek a Harry Potter világa.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)