Hirdetés

Tényleg jön A vadnyugat fiai 3, méghozzá az eredeti főhőssel?

|

A Cobra Kai sikere után nyilvánvaló, hogy a nyolcvanas évek irgalmatlanul utat tör magának.

Hirdetés

Olybá tűnik, valamilyen formában folytatódhat A vadnyugat fiai című western, legalábbis John Fusco, az első két film forgatókönyvírója a "Billy, a Kölyök saga" folytatását pedzette meg saját Twitterén - méghozzá magát Billyt, azaz Emilio Estevezt is megnevesítve, valamint plakátot is szúrva mondandójához, rajta a "Young Guns III - Alias: Billy the Kid" címmel.

Fusco itt nem állt meg, valamilyen okból a filmek színészei közül is egy párat (Lou Diamond Phillips, Kiefer Sutherland, Christian Slater), illetőleg többek közt Vincent D'Onofriót (Daredevil), sőt, Chris Prattet a Galaxis Őrzői-filmekből is bejelölte posztjában, majd megörvendeztetett minket pár archív fotóval is az előző részek forgatásairól.

Hirdetés

Az első filmet 1988-ban mutatták be, rá két évre pedig máris debütált a folytatás. Ha kritikai értelemben nem is, pénzügyileg mindkettő sikeresnek számított: egyenként kb. 44-45 millió dollárt hoztak a konyhára, az első rész így büdzséje négyszeresét, a második pedig sajátja dupláját termelte ki.

Bármi is legyen igaz Fusco szavaiból, nem lennénk meglepve, ha a szüntelenül feltámadó nyolcvanas évekbeli franchise-ok, azaz az Amerikába jöttem, a Karate kölyök vagy a Bill és Ted után immáron a vadnyugat törvényen kívülijei is leporolnák a szerkót, hátha jó még rájuk.

A szóban forgó tweetek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)