Hirdetés

Tényleg Jonathan Majors menesztésén gondolkodik a Marvel Studios?

|

Pletykák keringenek erről, miközben Jonathan Majorsből többé nem kér a saját menedzsmentje.

Hirdetés

Március végén számoltunk be arról, hogy letartóztatták A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárját, Jonathan Majorst. A színészt családon belüli erőszakkal vádolták, majd korábbi súlyos pletykák is előkerültek. Szinte azonnal reagált erre a Amerikai Egyesült Államok Hadserege, a sereg kukázta a reklámokat, amikben Majors is közreműködött. Később kiderült, hogy "áldozat" üzenetei bizonyíthatják Jonathan Majors ártatlanságát.

Mindeközben több oldalon is megjelentek (nem csak külföldön, hanem hazánkban is) olyan forrás nélküli "hírek", melyek szerint a Marvel Studios a botrány következtében le akarja, sőt le is fogja váltani Jonathan Majorst, más színészt keresnek Kang szerepére. Lássatok csodát: ebből semmi sem igaz.

Hirdetés

Deadline belsős információkra hivatkozva írt arról, hogy tudomásuk szerint szó sincs Majors lecseréléséről, a Disney és a Marvel Studios teljes mértékben kiáll a színész mellett.

Tény ezzel szemben azonban az, hogy Jonathan Majorsszel szerződést bontott ügynöksége, már nem az Entertainment 360 ügyfele, valamint kiadta az útját a PR menedzsmentjét ellátó Lede Company is. A 33 éves Majors egyelőre semmilyen formában sem kommentált ezeket a híreket, a Deadline értesülései szerint "a színész viselkedése" miatt határoztak így a cégek. Mindeközben a Valentino divatház és Majors "közös megegyezéssel" döntött arról, hogy a színész nem fog részt venni a Met-gálán.

A Marvellel ellentétben tehát a PR- és divatcégeknek már a gyanú árnyéka is elég volt ahhoz, hogy megszakítsák a kapcsolatot Jonathan Majorsszel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)