Hirdetés

Tényleg Keanu Reeves lenne az ideális Moon Knight

|

A Marvel fejese nagyon szeretné újra egy szuperhős bőrében látni a színészt, Reeves pedig Moon Knight szerepére éppen megfelelő lenne.

Hirdetés

Már évek óta pletykálnak arról, hogy a Mátrix és John Wick filmek sztárja játszhatná el Holdlovagot, hiszen Keanu Reeves kissé melankolikus stílusa remekül passzolna a karakterhez, és maga színész sem zárkózna el újabb képregényadaptációtól.

Noha továbbra sem tudtunk meg túlzottan sok konkrétumot arról, hogy valóban csatlakozik-e a Disney+-ra készülő sorozathoz, jó tudni, hogy a hajlandóság mindkét fél részéről meg lenne rá, most erre kaptunk egy újabb megerősítést.

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel fejese már évek óta dolgozik azon, hogy megszerezze egy projekthez a mostanában ismét elképesztően keresett színészt, ahogy azt többször is nyilatkozta már:

"Beszélünk vele szinte minden film kapcsán, amit megcsinálunk. Nem tudom, hogy mikor - ha egyáltalán valaha - csatlakozik az MCU-hoz, de mi nagyon szeretnék kitalálni a helyes módját annak, hogy ez megtörténhessen."

Keanu Reeves sem zárkózik el a szuperhősök világától, hiszen többször megemlítette, hogy a Constantine, a démonvadász után szívesen szerepelne ismét képregényfilmben.

Szerintetek milyen lenne Reeves Moon Knight szerepében? Örülnétek, ha a Marvelnek sikerülne leszerződtetni a sztárt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)