Hirdetés

Tényleg készül egy Knights of Ren című új Star Wars film?

|

A napokban kiszivárgott egy állítólagos trailer a Knights of Ren: A Star Wars Story sztori kapcsán, de a dolog több sebből is vérzik.

Hirdetés

Általában meglehetősen könnyű dolga van az embernek, ha egy "kiszivárgott" előzetesről meg akarja állapítani, hogy valódi trailerről, vagy valamiféle rajongói kreációról van szó. Utóbbi esetben korábbi filmekből összevágott jeleneteket szoktak általában párosítani OKJ-s szintű VFX-szel, de a napokban kikerült Knights of Ren: A Star Wars Story előzetes kapcsán egyáltalán nem ez a helyzet. 

Ez a kedvcsináló ugyanis piszkosul jól néz ki. Az animáció és úgy általában az egész vizualitás remek, bár azért ha nagyon figyelmes az ember, talán mégis jobban tűnik egy új videojáték, mintsem egy mozifilm vagy tévésorozat előzetesének. Akad azonban itt pár bökkenő, ami alapján viszonylagos bizonyossággal kijelenthető, hogy kamu az egész.

Hirdetés

Az előzetesben egy olyan Ren lovagot láthatunk, akit korábban semmiféle formában nem mutattak még be a kánon tartalmaiban. A Marvel Comics kiadásában megjelent Star Wars: The Rise of Kylo Ren képregényekből viszont pontosan tudjuk, hogy a mozifilmekben is látott Ren lovagoknak régen egy magát is Rennek nevező vezetője volt, aki egyáltalán nem így nézett ki.

Az épp futó Star Wars: Crimson Reign képregényekből pedig az is kiderült, hogy nem csak az új trilógia eseményei előtt közvetlenül, hanem már a klasszikus trilógia idején (konkrétan a negyedik és ötödik rész között) is ebben a formációban léteztek a Ren lovagjai, tehát Ren volt a vezetőjük.

Íme a kompánia az említett képregénysorozat első lapszámában (bal oldalon áll a kis csapat) - a kép kattintás után megnő:

A Ren lovagok közül egyedül maga Ren forgatott fénykardot (ő is csak egyet, nem kettőt, mint az alábbi videóban látható "lovag"), így valószínűleg az is kizárható, hogy egy másik rendtag látható a "kiszivárgott" előzetesben. 

Knights of Ren: A Star Wars Story "előzetesek" egyébként nem egyszer kerültek már fel az elmúlt években a videómegosztókra, tehát a rajongók előszeretettel foglalkoznak ezzel a fiktív filmmel/sorozattal, de a korábbi esetekben jóval könnyeben kiszúrható volt a kamu.

Nincs más hátra, mutatjuk, miről is van szó:

Százszázalékosan persze nem lehetünk biztosak a dolgunkban, de mi azért úgy véljük, nincs érdemi esély arra, hogy ez az előzetes egy valóban létező, és a közeljövőben bemutatásra kerülő Disney+-os filmhez vagy sorozathoz tartozhasson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)