Hirdetés

Tényleg készült volna második évad A besúgóhoz

|

A jelenlegi helyzetben azonban nagyon kevés az esély A besúgó folytatására.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy kár A besúgó esetleges folytatásáról vagy akár arról is álmodni, hogy készül még magyar tartalom az HBO Maxra, ugyanis a Warner Bros. Discovery Európaszerte leállította a helyi tartalmak gyártását. Ez a döntés azt követően vált világossá, hogy váratlanul eltűnt az HBO Maxról A besúgó és több más műsor is.

Szeretlek Magyarország nemrég a történtek kapcsán A besúgó egyik főszereplőjével, Thuróczy Szabolccsal beszélgetett. 

Hirdetés

Cikkükből pedig kiderült, hogy igazából tényleg tervben volt a második évad, de a jelenlegi helyzetben egészen kilátástalanná vált a folytatás, amiről így nyilatkozott Thuróczy, aki Kiss Imre tartótisztet alakította a sorozatban:

"Amit legjobban sajnálok, hogy így A besúgó jövője is kétségessé vált, hiszen jött volna a második évad. Öt évet ugrott volna a történet, 1990-be. Reméljük, hogy nem töri le a szárnyát Szentgyörgyi Bálintnak [A besúgó író-rendezőjének - a szerk.] ez a gyomros. De ő annyira ügyes és tehetséges, hogy meg fogja találni a módját, hol lehetne folytatni."

Thuróczy egyébként azt is elmondta, számítottak arra, hogy bizonyos későbbi projektek így meghiúsulhatnak, de azt ők sem gondolták, hogy a már elkészült projekteket is kukázni fogják. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)