Hirdetés

Tényleg létezik a Loki sorozatban feltűnt TVA főhadiszállása, mutatjuk, hogyan fest a valóságban

|

A szervezet bázisának életre keltéséhez egy valódi amerikai hotelt használtak fel a készítők.

Hirdetés

Sikerült elnyernie a rajongók tetszését a Loki sorozat első szezonjának, aminek cselekménye nemcsak izgalmasra sikeredett, de bizony komoly jelentőséggel is bír a Marvel filmes univerzumát illetően, hiszen gyakorlatilag megágyazott számos jövőbeli alkotásnak.

A sorozat egyébként nem csak új szereplőkkel bővítette az MCU-t, hanem friss helyszíneket is felvonultatott, amelyek közül elég emlékezetes maradhatott a Time Variance Authority, vagyis a TVA főhadiszállása.

Hirdetés

Ha esetleg azt hinnétek, hogy a valóságban még csak leutánozni sem lehet a szervezet bázisának megjelenését, akkor bizony tévedtek, ugyanis az épület megjelenítéséhez a készítők egy valódi hotelt használtak fel. Egészen pontosan az Atlanta Marriott Marquis hotelről van szó, amit az Egyesült Államokban találhatnak meg a rajongók.

Habár a hely a valóságban is egészen elképesztő látványt nyújt belülről, arra nem érdemes számítani, hogy lépten-nyomon a TVA katonáival találkozhatunk ott, de azért jó látni, hogy tény léteznek olyan helyszínek, amelyek simán beleillenek az MCU nem éppen unalmas világába.

Ti ismertek még olyan helyszínt vagy épületet, ami hasonló módon jelent meg a Marvel filmjeiben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)