Hirdetés

Tényleg Liam Neeson lesz a Csupasz pisztoly reboot főszereplője?

|

Először tavaly röppentek fel a pletykák, és Liam Neeson most is megerősítette, hogy valóban készül a Family Guy alkotójának műhelyében egy Csupasz pisztoly reboot.

Hirdetés

Liam Neeson szerint Seth McFarlane épp a Csupasz pisztoly széria feltámasztásán dolgozik. Leslie Nielsen legendás vígjátéksorozata véget ért a harmadik résszel, és a színész halála után senki nem is gondolta, hogy valaha folytatódni fog.

A Csupasz pisztoly címe gyakorlatilag összeforrt a Nielsen nevével, mivel a Nagyon különleges ügyosztály sorozatot és a szellemi utódként is értelmezhető filmeket egyébként is az ő stílusára szabták. Nehéz lenne elképzelni, hogy bárki Nielsen helyébe léphetne, de McFarlane ezt láthatóan másképp gondolja.

Hirdetés

Liam Neeson előszőr tavaly beszélt a projektről, de többet azóta sem hallottunk róla. A színész aztán a napokban adott egy interjút a People magazinnak, ahol ugyan továbbra sem szolgált új infókkal, de legalább megerősítette azt, amit tavaly is hallhattunk tőle.

"Seth McFarlane és a Paramount stúdió megkerestek az ötlettel, hogy feltámaszthatnánk a Csupasz pisztoly filmeket. Ez vagy kivégzi a karrieremet, vagy egy teljesen új irányba fogja vinni. Őszintén nem tudom."

Ha tényleg megvalósul a projekt (és egyre inkább úgy néz ki, hogy ez a helyzet), akkor Neesonnak nagyon komoly elvárásokkal kell majd szembesülnie. Nielsent senki sem helyettesítheti, de az akcióhős talán képes lesz felfrissíteni a szériát.

Ti mit gondoltok erről?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)