Hirdetés

Tényleg megharcolt egymással Ewan McGregor és az Oasis énekese

|

De vajon ki nyerte a minden bizonnyal legendás fénykard összecsapást?

Hirdetés

Noel Gallagher, az Oasis frontembere mesélte el nemrég, hogy annak idején ő is pengén forgatta a fénykardot, egyszer még a nagy Obi-Wan Kenobival is megharcolt, sőt a visszaemlékezése szerint móresre is tanította Ewan McGregort.

A nemsokára saját sorozattal visszatérő McGregor is megszólalt a történettel kapcsolatban, elmondta, hogy ugyan már megfakultak az emlékei, azért neki nem pont így rémlenek a történtek.

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi sorozat főszereplője így idézte fel az eseményt:

"Noel Gallagher harmincadik születésnapi partiján történt. Közel lakott hozzám London északi részén. Másnap korán reggel a kertben volt egy fénykard párbaj, de már nem igazán emlékszem a részletekre."

McGregor hozzátette, szerinte már egyikük sem tudná pontosan megmondani, hogy végül ki került ki győztesen a nyilván nem vérre menő küzdelemből. Mindenesetre mostanában biztos nem lenne jó kihívni a színészt, hiszen hamarosan Obi-Wan Kenobi szerepében tér vissza a Disney+ streaming kínálatában. A sorozattal kapcsolatban McGregor elárulta, a nézők biztosan meglepődnek majd a karakter öltözetén, az ugyanis jóval eltér a korábban megszokottól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)