Hirdetés

Tényleg nagyon extrémek Lady Gaga Harley Quinn-es képei, de van velük egy komoly bökkenő

|

El kell keserítenünk azokat, akik ezekre a latex szerelésekre számítanak a Joker 2-ben.

Hirdetés

Számos portál beszámolt arról, hogy megérkeztek az első forgatási képek, melyeken azt láthatjuk, hogyan fest majd Lady Gaga a Joker 2-ben (Joker: Folie à Deux), mint Harley Quinn. A fotókon az énekesnő vörös és fekete színekben pompázó extrém latexszerkókban látható, de ha az ember jobban megnézni a képeket, azért éreznie kell, hogy valami nem stimmel. Ez pedig egyáltalán nem véletlen.

Emlékeztek még arra, mikor az egyik magyar kereskedelmi tévében hosszan elemezték a Hugo Strange-es Batman Arkham City előzetest, amiről a meghívott szakértő és a műsor szerkesztői is azt hitték, hogy egy filmelőzetest látnak? Most is valami hasonlóról van szó.

Hirdetés

A neten keringő fotók ugyanis természetesen nem a Joker: Folie à Deux forgatási képei, sőt, nem is valódi fotók. Ezek bizony MI-által generált képek. Ha mást nem is, azt tökéletesen prezentálja ez az eset, hogy a képkészítő mesterséges intelligenciák eljutottak odáig, hogy könnyen meg tudják téveszteni az embereket. Azt mondjuk ugyancsak többszörösen aláhúzza ez az eset, hogy nem árt a forrásokat ellenőrizni. 

Íme a két kép, ami sokakat átvert:

Nektek egyből leesett, hogy nem valódi fotókról van szó, vagy titeket is meg tudott téveszteni az MI?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)