Hirdetés

Tényleg nincs szex a szuperhősös filmekben? James Gunn szerint ez nem igaz, mutatott is pár példát

|

A galaxis őrzői filmek és a Peacemaker sorozat rendezője Steven Soderbergh nyilatkozatára válaszolt.

Hirdetés

Divat manapság megkérdezni a nagy nevű rendezőket a szuperhősfilmekről, nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy ki lehessen csikarni belőlük egy kattintásvadász nyilatkozatot, amiről aztán hetekig lehet csámcsogni - persze akadnak olyan filmesek, akiket nem igazán kell győzködni (lásd Martin Scorsesét).

A napokban megkérdezték az Ocean's filmeket rendező Steven Soderberghet is a műfajról, aki elmondta, hogy őt még nem keresték meg ilyen projekttel, de nem is igazán vállalná el, mert ő túlságosan földhöz ragadt történetmesélő, nincs elég képzelőereje hozzá. 

Hirdetés

Ez rendben is van, viszont volt a rendezőnek egy mondata, ami sokak érdeklődését felkeltette: ebben azt rótta fel ezeknek a filmeknek, hogy nincs bennük aktus, senki sem szexel. Való igaz, a szuperhősfilmekben elenyésző a fedetlen testrészek száma, ami furcsa, azt figyelembe véve, hogy "erőszak" tekintetében már nem ennyire visszafogottak a készítők, de azért vannak ellenpéldák. Az Örökkévalókban például helyet kapott egy visszafogott szexjelenet, és a Thor: Szerelem és mennydörgésben is számíthatunk majd hasonlóra, de James Gunn is szolgált pár bizonyítékkal arra, hogy mégsem úgy van, ahogy Soderbergh állítja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A galaxis őrzői filmeket, a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagot és a Peacemaker sorozatot jegyző Gunn Twitteren igyekezett megcáfolni az állítást három fotót kiragadva a filmjeiből:

A képek mellé hozzáfűzte, hogy ő, Zack Snyder, Richard Donner, Chloe Zhao és Tim Miller sem nélkülözték a szexet a filmjeikből, noha abban igazat adott, hogy az erotika valóban kevés képregényfilmben létezik, szóval nem alaptalan Soderbergh kijelentése. Gunn egyébként azt is hozzátette, hogy ezeket nem kötelező beletenni a filmekbe, viszont ez is az élet része. 

Ti mit gondoltok erről? Több szex kellene a Marvel és DC alkotásaiba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)