Hirdetés

Tényleg ők szerepelnek a Doctor Strange 2-ben, végre kimondták!

|

Igaznak bizonyultak a rajongói teóriák a Doctor Strange az őrület multiverzumában kapcsán.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni a Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatójára, hiszen a film jövő héten érkezik. A Marvel még gyorsan kiadott hozzá pár rövidke kedvcsinálót, például az alábbi, mindössze 30 másodperces trailert, amiben egy kiemelten fontos mondat is elhangzik.

Eddig is sejtettük, hogy a Doctor Strange 2-ben fel fog bukkanni a képregényes Illuminati valamilyen formája. Ebbe a szűk csoportba a Marvel füzeteiben a legnagyobb hősök tartoztak (például Vasember vagy Xavier professzor), akik titokban döntöttek a Föld sorsát nagyban befolyásoló dolgokról.

Hirdetés

Úgy fest, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában moziban az egész multiverzum épségéért az Illuminati fog felelni, az pedig már teljesen bizonyos, hogy így fogják őket hívni a filmben, mivel konkrétan kimondja a csoport nevét az alábbi videóban Chiwetel Ejiofor, vagyis Karl Mordo. Íme: 

A Doctor Strange az őrület multiverzumában egészen pontosan május 5-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)