Hirdetés

Tényleg szerepel Darth Maul is a Star Wars: Ahsoka sorozatban?

|

Egy Darth Mault és Ahsokát ábrázoló fotó borzolta fel a Star Wars-rajongók kedélyeit.

Hirdetés

Nemrég egy állítólagos szivárgás kezdett el keringeni az interneten, melyen elvileg a Star Wars: Ahsoka tévésorozat forgatását láthatjuk, a címszereplő mellett pedig nem más, mint maga Darth Maul is ott virított a képen.

Alapvetően persze Maul ekkor már bőven nincs életben (az Ahsoka is feltehetően A Jedi visszatér után játszódik, Mault pedig még az Egy új remény előtt ölte meg Obi-Wan a Tatuinon), de valamiféle visszaemlékezésben azért el lehetett volna képzelni, hogy tényleg felbukkan az egykori sith.

Hirdetés

Nos, egyáltalán nem ez a helyzet, a igazából ugyanis csak teljesen hétköznapi (bár elég tehetséges) cosplayerek láthatók a képen. Mindezt BespinBulletin erősítette meg az alábbi tweetben.

Az Ahsoka sorozatban persze Maul nélkül is bőven lesznek ismerős arcok, hiszen biztosan felbukkan benne Natasha Liu Bordizzo, mint Sabine Wren, valamint Hayden Christensen, mint Anakin Skywalker / Darth Vader. Elég valószínű, hogy Ezra Bridger és Thrawn sem maradnak ki a buliból. 

A The Hollywood Reporter értesülései szerint egyébként a Star Wars: Ahsoka forgatása valamikor a tavasz folyamán kezdődik el Kaliforniában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)