Hirdetés

Tényleg szerepelt Mark Hamill A galaxis őrzői karácsonyi különkiadásában?

|

A színész fia adott választ a mindenkit foglalkoztató kérdésre.

Hirdetés

A napokban debütált a Disney+-on A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás, egy 40 perces rövidfilm, melyben Mantis és Drax próbálja megszerezni a szomorú Peter Quill számára a tökéletes karácsonyi ajándékot, Kevin Bacont. Aki szerette James Gunn Marvel-filmjeit és A galaxis őrzői humorát, nyugodtan szánjon rá időt, ünnepi hangolódáshoz is ajánlott.

Akik már látták, kiszúrhatták a filmben Mark Hamillt - vagy legalábbis valakit, aki nagyon hasonlít rá. Hamill fia, Nathan jelezte Twitteren, hogy az nem az édesapja, egy Cynn Smith nevű, az ünnepi különkiadásban statisztaként szereplő felhasználó pedig elárulta, kit keverhettek össze sokan Luke Skywalker megformálójával.

Hirdetés

Az illető Troy Beecham, aki a Tropical Cop Tales és a Constantine tévésorozatokban volt látható, és gyakran szerepel ikertestvérével, Roy Beechammel. Tény, hogy mindketten hasonlítanak Hamillre, ha hunyorogva nézzük őket és kicsit elfordítjuk a fejünket balra.

Egyébként 2018-ban szó volt arról, hogy Hamill cameózhat A galaxis őrzői 3-ban: ezt Twitteren vitatta meg Gunnal, aki történetesen a szomszédja (volt akkor, talán még most is). Nem kizárt, hogy összehozzák, ezt legkésőbb jövő májusban megtudjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)